Wie zijn wij?

Zorgcenter Cura ZH is een thuiszorgorganisatie gevestigd in Maassluis, Zuid-Holland. Zorg en begeleiding dient op maat geleverd te worden en mag ondanks nieuwe technieken niet gestandaardiseerd worden. Onze insteek is dan ook om, ondanks de groei die wij meemaken, de zorgbehoevende centraal te stellen en vanuit een gezamenlijke klik een samenwerking aan gaan. Zorgcenter Cura ziet een correlatie tussen de zorgverlening en de klik tussen zorgverlener en cliënt.

Het comfort van de cliënt is bij Zorgcenter Cura de eerste prioriteit. Om dit te kunnen realiseren, gaan wij voorafgaand aan het traject met de cliënt in gesprek over de doelen en behoeften en welke interventies of instrumenten nodig zijn om in deze behoeften te voorzien. Wanneer de cliënt het eens is met het Zorgplan of Ondersteuningsplan en er wederzijds vertrouwen is, gaan wij er samen tegen aan! Samen is dan ook het sleutelwoord bij Zorgcenter Cura, samen gaan wij gestructureerd werken naar een bepaald doel, wederzijdse afhankelijkheid wordt op deze wijze wederzijdse tevredenheid.

Zie ook het kopje ‘Vier-frontenaanpak’ waarin er meer verteld wordt over de integrale zorg die wij streven aan te bieden.

Blijft u toch met vragen zitten? Schroom dan niet om ons te bellen, wellicht kunnen wij onder het genot van een versnapering elkaar, geheel vrijblijvend, leren kennen.

Wilt u meer weten over onze diensten OF VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN?

Klik hier
Website laten maken door Modual.